Doe mee!

Je kan op allerlei manieren mee doen om Voedselbos Zwolle te laten bloeien. Je kan een donatie doen, vrijwilliger, of zelfs mede-eigenaar worden van Voedselbos Zwolle. Lees hieronder meer over de mogelijkheden.

Steun ons of wordt vrijwilliger

Een voedselbos verbindt natuur, voedsel en mensen. Help ons mee door een donatie te doen via onze crowdfundingsactie. Met het opgehaalde geld kunnen wij een deel van het plantgoed en de aanleg van hoofdstructuur bekostigen. Ook kunnen we het educatieve programma uitwerken en opzetten. In ruil voor jouw donatie bieden wij een passende wederdienst. Als wederdienst kun je o.a. kiezen jouw eigen boom in het voedselbos of een laantje met je eigen naam! 

We werken veel met vrijwilligers. Hou je van bezig zijn in de natuur? Wil je eigenlijk wel wat vaker naar buiten om lekker met je handen te werken? We kunnen jouw hulp goed gebruiken! Groene vingers, technische vingers, organisatorische vingers, we zoeken ze allemaal. 

Lijkt je het leuk om mee te helpen, schrijf je dan snel in voor de nieuwsbrief en geef aan dat je interesse hebt om vrijwilliger te worden. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om te kijken of we iets passends voor je hebben. Uiteraard is vrijwilligerswerk bij Voedselbos Zwolle geheel vrijblijvend en kan je op elk moment weer stoppen. 

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief en we houden op de hoogte van alle nieuws, ontwikkelingen en evenementen.

Foto: Max Saeling

Word mede-eigenaar van
Voedselbos Zwolle

We zijn druk bezig met het vormgeven van onze bedrijfsstructuur. Zodra wij onszelf inschrijven bij de kamer van koophandel, start de mogelijkheid om mede-eigenaar te worden van Voeselbos Zwolle. Hoe dat er precies uit gaat zien, weten we echter nog niet precies. 

Houd de nieuwsbrief en deze website in de gaten voor alle updates.

Foto: Max Saeling

Word mede-eigenaar van
Voedselbos Zwolle

Voedselbos Zwolle is een steward-owned besloten vennootschap. Als steward owned onderneming worden wij ondersteund door de stichting administratiekantoor Voedselbos Zwolle. De stichting is gemachtigd om certificaten van aandelen uit te geven aan investeerders. Als investeerder en eigenaar van één of meerdere certificaten heb je recht op het volgende

 

Wil je ons steunen met het realiseren van een duurzaam voedselsysteem en mede-eigenaar worden? Neem dan contact met ons op door een email te sturen naar info@voedselboszwolle.nl

Betrokken partijen

Deze partijen ondersteunen ons project: